Zaman Siler Demiitin - Murat Çelik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Zaman Siler Demiitin - Murat Çelik

Bm A D G F# (keman solo)

D
Birgün sen geçmii zamandin
A                Bm
Bense yanimda anlamlarim
D      A          F#     Bm
Gezinirken uzaklarda, akiamlarim
D
Heriey geçer demiitin
A                     Bm
Geçmeyen ieyler var iarkilarimda

D            A         )
Zaman siler demiitin   )
F#           Bm        )2
Silinmiyor yaiananlar  )

D
Bir durak var yüreiimde
A             Bm
Beklerken hep geciktiiim
D          A          F#      Bm
Sürüklerken beni sana mevsimlerim
D
Her kaçii kendini yakalar
A                        Bm
Kaçamadiiim ieyler var iarkilarimda;

D        A        F#         Bm       )
Her aik bir mavi masal anlatilmayan   )2

Söyleyen : Murat Çelik - Bu gitar akoru 2069 kez okundu

Murat Çelik şarkıları

+ Bana Geldiiin Yöndeyim
+ Ben iimdi Hazirim
+ Beyaz Gemi
+ Beyoilu'nda Bir Öile Vakti
+ Bir Sen Bir De Ben
+ Deiirmen
+ Düimurat
+ itirazim Var
+ Pervane
+ Sana Baika Sözüm Yok
+ Seyyah
+ Su Düileri
+ Tutsak Kahraman
+ Yolculuk
+ Zaman Siler Demiitin
+ Ölüm