Ölüm - Murat Çelik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ölüm - Murat Çelik

Am            C     G               Am
Günler sensiz geçer oldu yüreiim benden gider oldu  ) 2
C         G              G          Am
Bahari beklerken güzelim hep güneii arar oldum  ) 2

C   G   Am  C   G   Am
Hmmmmmmmmm  Hmmmmmmmmm

Am           C        G              Am
Herieyin bir sonu var ama sonu yokki düitüiüm yerin ) 2
C          G                      Am
Sana deiil artik güzelim ah ölüme koiar içim ) 2

C   G   Am  C   G   Am
Hmmmmmmmmm  Hmmmmmmmmm

  ( Dm                  F      Am    )
  ( Gel gel artik içimi al ve öldür  )
A ( Dm                   F      Am   ) 2
  ( Dön dön artik sesimi al ve öldür )

  ( Dm          Am           F        Em      Am   )
  ( Seni ben kendime güzelim canimdan geçip seçtim )
B ( Dm          Am           F     Em   Am         ) 2
  ( Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim        )

TEKRAR A (2)

TEKRAR B (4)

Söyleyen : Murat Çelik - Bu gitar akoru 3260 kez okundu

Murat Çelik şarkıları

+ Bana Geldiiin Yöndeyim
+ Ben iimdi Hazirim
+ Beyaz Gemi
+ Beyoilu'nda Bir Öile Vakti
+ Bir Sen Bir De Ben
+ Deiirmen
+ Düimurat
+ itirazim Var
+ Pervane
+ Sana Baika Sözüm Yok
+ Seyyah
+ Su Düileri
+ Tutsak Kahraman
+ Yolculuk
+ Zaman Siler Demiitin
+ Ölüm