Deiirmen - Murat Çelik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deiirmen - Murat Çelik

Em              Am
Sözlerin gizindeyim
           G
Zaman geçmiyor
Em                  Am
Bilmeceler denizindeyim
           G
Gücüm yetmiyor
Em                       Am
Diiarida kavgalar devam eder
           G
Çoðalir sesler
Em                  Am
Biz güneiler büyütürken
       G
içimizde

   ( Am       G                )
   ( Sen ve ben                )  3
 A ( Am            G        G  )
   ( Sonsuzluia dönen deiirmen )

Em                       Am
Herkes kendine bir yol çizer
           G
Ve zaman geçer
Em               Am
Sen kendine koþarsin
          G
Kimse bilmez
Em                    Am
Kapilar var ki yüreiinde
          G
Hiç girilmez
Em               Am
Gezdiiimiz yerlerse
            G
Hep bizi söyler

TEKRAR  A

Em         Am            G
Zaman geçmiyor gönül olmuyor sensiz
Em        Am             G
Gönül olmuyor zaman geçmiyor sensiz

TEKRAR  A  ) 5

Söyleyen : Murat Çelik - Bu gitar akoru 1667 kez okundu

Murat Çelik şarkıları

+ Bana Geldiiin Yöndeyim
+ Ben iimdi Hazirim
+ Beyaz Gemi
+ Beyoilu'nda Bir Öile Vakti
+ Bir Sen Bir De Ben
+ Deiirmen
+ Düimurat
+ itirazim Var
+ Pervane
+ Sana Baika Sözüm Yok
+ Seyyah
+ Su Düileri
+ Tutsak Kahraman
+ Yolculuk
+ Zaman Siler Demiitin
+ Ölüm

+ Caddelerde Rüzgar ( 49138 )