Bir Sen Bir De Ben - Murat Çelik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Sen Bir De Ben - Murat Çelik

Bm                      Em
Sözlerin gönlüme nakieyler
                     Bm
Beni sende tutsak eyler
          D           C#m
Ay kavrulur kalbim ailar
                   Bm
Geceme gözlerin bahar
             D          C#m
Bir derdim var bir de canim
                 Bm
Yarama tuz bailarim
      D        C#m
Bir sen bir de ben
     Bm
Mmmm mm

Bm                Em
Hadi gel ben hazirim
                     Bm
Seni ben içimde taiirim
      D        C#m
Taiimak dert deiil
                  Bm
Derdime derman deiil
             D            C#m
Bir gölgem var gölgemden öte
                     Bm
Anlamak hiç kolay deiil
      D         C#m
Bir sen bir de ben
     Bm
Mmmm mm

Söyleyen : Murat Çelik - Bu gitar akoru 2286 kez okundu

Murat Çelik şarkıları

+ Bana Geldiiin Yöndeyim
+ Ben iimdi Hazirim
+ Beyaz Gemi
+ Beyoilu'nda Bir Öile Vakti
+ Bir Sen Bir De Ben
+ Deiirmen
+ Düimurat
+ itirazim Var
+ Pervane
+ Sana Baika Sözüm Yok
+ Seyyah
+ Su Düileri
+ Tutsak Kahraman
+ Yolculuk
+ Zaman Siler Demiitin
+ Ölüm