Baii Belali Yar - Murat Baiaran - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Baii Belali Yar - Murat Baiaran

Am                                 Dm
Beni böyle biraktin çektin gittin sen
G             F          E
Kadere karii yine birbaiima
Am                              Dm
Bir arayip halimi sorsan söylerdim
G           F           E
Söyleyemem deime gözyaiima

Am
Zaten sende iimdi çektin gittin yoksun
               G
Yoksun ah yanimda
      F                      E
Kim saracak beni simsiki caninda

Am
Baii beleli yar amman amman
Dm                G
Uçuk kaçik deli yarim
F           G
Faydasi yok kaçma iimdi
F      Dm       E
Ben senden deliyim

Söyleyen : Murat Baiaran - Bu gitar akoru 2105 kez okundu

Murat Baiaran şarkıları

+ Baii Belali Yar
+ Belam
+ Ben Sana Ölürüm
+ Bir Öpücük
+ Bir Öpücük Kesmez
+ Hadi Sen de Kudur
+ Nankör
+ Ne Yani
+ Sana Ölürüm
+ Seni Üzerler
+ Tenine Hasretim
+ Yalan
+ Yaradir Yar
+ Yok Canimin içi
+ Yoksun
+ Zaman Geçer

+ Bu Kez Anladim ( 66485 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52420 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49314 )
+ Zor ( 47342 )
+ Damla Damla ( 46487 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45747 )