Fasulyeden - Müfide inselel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Fasulyeden - Müfide inselel

Müfide inselel - fasülyeden

Em                 Am    Em  Am      C      Em
Pek iyi deiilim bu günlerde, iarap çare olmadi
Am             Em        B7  Am         B7   Em
Yok yemeie gelemem sizlerle, karnim hiç acikmadi

                   Am    Em  Am      C        Em
Pek iyi deiilim bu günlerde, serde huzur kalmadi
Am                Em        B7  Am    B7      Em
Israr etmeyin gelemem sizlerle, ikramiye çikmadi

             B7     Em   Am             Em
Fasülyeden sevildim hep, oynadim fasülyeden
                 C     Em  Am       C       Em
Zararim künyeden mi yoksa, külliyen mi bünyeden

Am                Em   Am         C       Em
Azad edin beni doslar, yittim, yittim, gittim
Am                Em       B7                  Em
Belki bir gün dönerim araniza, ben iimdilik bittim
Am                Em   Am         C       Em
Azad edin beni doslar, yittim, bittim, gittim
Am                Em       B7                  Em
Belki bir gün dönerim araniza, ben iimdilik bittim

Tekrar

Söyleyen : Müfide inselel - Bu gitar akoru 1928 kez okundu

Müfide inselel şarkıları

+ Fasulyeden

+ Çareler Çaresiz ( 81128 )
+ Bu Kez Anladim ( 66123 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52088 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48919 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40511 )