Aikin Kanunu - Muazzez Ersoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aikin Kanunu - Muazzez Ersoy

Am       C       Dm          C
Aikin  kanununu yazsam  yeniden
Dm          Bb  Gm           Am
Kimi  ümitleri  yel  alir  gider
F                            C
Kimi  benim  gibi sever  gönülden
Dm           Bb    Gm         Am
Kimi  senin  gibi  el  olur  gider

Am             C     Dm             C
Dünyanin  bir  yazi  bir  kiii  vardir
Dm               Bb    Gm            Am
Her  yolun  bir  sonu  bir  baii  vardir
F                                  C
Her  aikin  sonunda  gözyaii  vardir
Dm           Bb     Gm            Am
Akar  damla  damla  sel  olur  gider

Am            C     Dm          C
Boi  yere  bekleme  geçen  günleri
Dm            Bb     Gm        Am
Böyledir  ne  yazik  ezelden  beri
F                             C
Kimi  benim  gibi  sever  gönülden
Dm           Bb    Gm          Am
Kimi  senin  gibi  el  olur  gider

Söyleyen : Muazzez Ersoy, Rober Hatemo - Bu gitar akoru 3108 kez okundu

Muazzez Ersoy şarkıları

+ Adini Anmayacaiim
+ Aikin Kanunu
+ Arim Balim Peteiim
+ Bir Demet Yasemen
+ Duydum Ki Unutmuisun
+ Hatirla Ey Peri
+ Kiskanirim Seni Ben
+ Nasil Geçti Habersiz
+ Sevemez Kimse Seni

+ Damla Damla ( 46421 )