Yalniz Kaldim Koca iehirde - Mr.Cano - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yalniz Kaldim Koca iehirde - Mr.Cano

D         G     D
Yalnizlik içime kor
D              G       D
Yalniz yaiamak yaiamak zor
A7             C       A7/d
Yalniz yaiamak yaiamak zor
D             G             D
Bütün dertler beni beni buluyor
             G              D
Biri bitiyor biri biri bailiyor
A7           C              A7/d
Biri bitiyor biri biri bailiyor
D
Yalniz kaldim, koca iehirde
D
Hiç param yok, bir pulum yok
D             G             D
Yalniz kaldim, ....aiik olamadim
D
Bir dost bulamadim bu iehirde
D
Para iah olmui romantizm kaybolmui
D
Açla tok yanyana, sevgi nefretle kardei
D             G             D
Yalniz kaldim, ....aiik olamadim
D
Bir dost bulamadim bu iehirde
D
Acaip kalabalik yalniz insanlar
D
Sorunlari dai gibi sirtlarinda taiirlar
D             G             D
Yalniz kaldim, ....aiik olamadim
D
Bir dost bulamadim bu iehirde

Söz-müzik:MR.CANO
arr.:mr.cano ã 2002
from album of MR.CANO-BALTA

Söyleyen : Mr.Cano - Bu gitar akoru 1538 kez okundu

Mr.Cano şarkıları

+ Arama Beni
+ Balta
+ Çivi
+ Doimayaydin Mavi Yildiz
+ Dum Taka
+ Kirkikindi Yaimurlari
+ Miz Miz
+ Müteveccihen
+ Nerde Nasil Senle
+ Nerede Bir Çocuk Görsem
+ Seninle Birlikte
+ Sensiz
+ Yalniz Kaldim Koca iehirde
+ Yalnizlik Allah'a Mahsus

+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40509 )