Sensiz - Mr.Cano - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sensiz - Mr.Cano

Am                     Dm
Yine kaldik biz buralarda sensiz
          E             Am
Ne ariyorsun soruyorsun kalpsiz
Dm              C
Yaimurlar yaiiyor, yapraklar soluyor
E                   Am
Sonbaharlar doluyor kalbimize

Dm             C
Rüzgarlar esiyor, seni benden aliyor
E                  Am
Hiç haberin gelmiyor nafile

Am                     Dm
Bugün de geçti ömrümüzden adim adim
            E      Am
Seni kimlere sorayim, nerelerde bulayim

Söz-müzik:MR.CANO
arr.:mr.cano ã 2002
from album of MR.CANO-BALTA

Söyleyen : Mr.Cano - Bu gitar akoru 1179 kez okundu

Mr.Cano şarkıları

+ Arama Beni
+ Balta
+ Çivi
+ Doimayaydin Mavi Yildiz
+ Dum Taka
+ Kirkikindi Yaimurlari
+ Miz Miz
+ Müteveccihen
+ Nerde Nasil Senle
+ Nerede Bir Çocuk Görsem
+ Seninle Birlikte
+ Sensiz
+ Yalniz Kaldim Koca iehirde
+ Yalnizlik Allah'a Mahsus

+ Bu Kez Anladim ( 66485 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52420 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49314 )
+ Zor ( 47342 )
+ Damla Damla ( 46487 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45747 )