Doimayaydin Mavi Yildiz - Mr.Cano - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Doimayaydin Mavi Yildiz - Mr.Cano

F
Yildiz akiamdan doiarsin
                       Cm       Dm
Yildiz akiamdan doiarsin
F                               Cm       Dm
Dailara boyun eiersin, dailara boyun eiersin
           D                 Gm
Ben gibi yar mi seversin
                           Cm
Ben gibi yar mi seversin
                                 Dm
Doimayaydin mavi yildiz
F
Yildizlardan ürüiansin
            Cm       Dm
Yildizlardan ürüiansin
F
Benim gibi periiansin
           Cm       Dm
Benim gibi periiansin
           D                 Gm
Yardan bana bir niiansin
                           Cm
Yardan bana bir niiansin
                                Dm
Doimayaydin mavi yildiz

Söz-müzik:ANONiM
arr.:mr.cano ã 2002
from album of MR.CANO-BALTA

Söyleyen : Mr.Cano - Bu gitar akoru 1755 kez okundu

Mr.Cano şarkıları

+ Arama Beni
+ Balta
+ Çivi
+ Doimayaydin Mavi Yildiz
+ Dum Taka
+ Kirkikindi Yaimurlari
+ Miz Miz
+ Müteveccihen
+ Nerde Nasil Senle
+ Nerede Bir Çocuk Görsem
+ Seninle Birlikte
+ Sensiz
+ Yalniz Kaldim Koca iehirde
+ Yalnizlik Allah'a Mahsus

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52374 )
+ Söz Vermiitin ( 45981 )