Çivi - Mr.Cano - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çivi - Mr.Cano

Am                     D
O çiviyi duvara çaktiiim gün
E                       Am
Hayatimin deiiitiii günmüi
Am                     D
O çivi ile birlikte kullandiiim çekiç
E                       Am
Meier benim için bir fantaziymii

Am                     G
Çivi çivi marazli çivi, yaktin benim içimi
Am                         G
Canim canim hayatim çivim, söküldü yirmi yai diiim
F              E                        Am
Dönüiü zor bir sapadayim, bu resmi iimdi ne yapayim )2

Am                     D
Ah o çiviyi duvara çakmasaydim
E                   Am
O resmi duvara asmasaydim
Am                     D
Kendimi bu iliikiye zorlamasaydim
E                   Am
Kazara çekici elime vursaydim

Nakarat

Söz-müzik:MR.CANO
arr.:mr.cano ã 2002
from album of MR.CANO-BALTA

Söyleyen : Mr.Cano - Bu gitar akoru 1671 kez okundu

Mr.Cano şarkıları

+ Arama Beni
+ Balta
+ Çivi
+ Doimayaydin Mavi Yildiz
+ Dum Taka
+ Kirkikindi Yaimurlari
+ Miz Miz
+ Müteveccihen
+ Nerde Nasil Senle
+ Nerede Bir Çocuk Görsem
+ Seninle Birlikte
+ Sensiz
+ Yalniz Kaldim Koca iehirde
+ Yalnizlik Allah'a Mahsus

+ Çareler Çaresiz ( 81389 )
+ Bu Kez Anladim ( 66348 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52270 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49136 )
+ Zor ( 47204 )
+ Damla Damla ( 46280 )
+ Söz Vermiitin ( 45872 )
+ Ankara ( 45562 )
+ Git ( 41488 )