Yardim Et - Mor ve Ötesi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yardim Et - Mor ve Ötesi

B                   F#
Hiçbir iey söyleme, duymam anlamam
B                 F#
Hayat bir mucize, düier zaman zaman
A                           B
Yardim et ruhum, yardim et bana
A                                 B
Sesini ben duydum, çok var hiç duymayan
E      B           A
Kimler yalansiz ki onlar ailasin
E      B           A
Kimler günahsiz ki onlar saklasin
     C#m       B          A
Yalandan kim ölmüi, zamandan kim korkmui
E     B          A
Dünya yalan söylüyor
B                F#
Özür bekler gibi kizgin sokaklar
B                F#
Teksas'tan gelen küstah tokatlar
A                         B
Zalimin durduiu yerdeyim iimdi
A                         B
Bu bir karnaval, nerdeyim iimdi
E      B           A
Kimler yalansiz ki onlar ailasin
E       B          A
Kimler günahsiz ki onlar saklasin
     C#m       B          A
Yalandan kim ölmüi, zamandan kim korkmui
    C#m          B          A
Elinde güller varmii, üstün baiin kan olmui
E     B          A
Dünya yalan söylüyor

Söyleyen : Mor ve Ötesi - Bu gitar akoru 2142 kez okundu

+ Çareler Çaresiz ( 81971 )
+ Bu Kez Anladim ( 66706 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52640 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49609 )
+ Zor ( 47608 )
+ Damla Damla ( 46849 )
+ Söz Vermiitin ( 46261 )
+ Ankara ( 46059 )
+ Git ( 41876 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41269 )