Yalniz iarki - Mor ve Ötesi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yalniz iarki - Mor ve Ötesi

C#-E-A

C#m         Abm     A             B
Olasiliklar ianslar olaylar neden hep
          F#m      Abm   C#m 
Senin tersine bunu hala sorma
          Abm           A
Yanlii yer ve yanlii zaman
       B         F#m      Abm   C#m-C#
Bunlar hep aldatmaca bunu artik anla
F#m        A         Abm
Belki bir gün günei doiar
    Abm            F#m     Abm     C#m
Mezarinin üstünden sen sessizce uyurken 
F#m         Ab         C#m      A                                        
Uyaninca üzülme gerçek bu iite.....     

C#m    E         A  F#m    Abm         C#m    )
Tesadüfen yalnizsin gerçeklerin farkindasin   )
                                              )
C#m    E         A  F#m    Abm       C#m-E-A  ) -N-
Tesadüfen yalnizsin henüz yolun baiindasin    )

C#m       Abm           A
Kelimeler sokaklar ve evler 
       B        F#m   Abm               C#m
Ne kadarda boi ieyler sen sessizce ailarken
C#m        Abm
Biraz umut biraz sevgi
A      B         F#   Abm     C#m-C#
Ne çok iey demek oysa senden uzakta
F#m           A         Abm
Ama kim bilir belki bir gün
           Abm7
O yaiarken sen ölmezsin
F#m         Abm        C#m
Acilar akip gider akip gider
F#m      Abm           C#m     A     
Uyaninca üzülme gerçek bu iite....

----------N------------

Söyleyen : Mor ve Ötesi - Bu gitar akoru 2520 kez okundu

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52460 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49367 )
+ Zor ( 47368 )
+ Damla Damla ( 46532 )
+ Söz Vermiitin ( 46065 )
+ Ankara ( 45802 )
+ Git ( 41683 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41008 )