iirket - Mor ve Ötesi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iirket - Mor ve Ötesi

Bm      G     F#
Adini bile soramam
Bm      G     F#
Maksadimi aiamam
Bm      G     F#     Bm      G     F#

iirketin meiru haline bakip ailayamam
G    D     G   F#
Ne kadar güzel
G    D     G   F#
Nekadar sicak
G    D     G   F#
Ne kadar yakin
Bm   D    F#
O kadar uzak
G      F#     B    D
iirket mirket anlamam
G      F#     B    D
Anlasam da anlamam
G    F#     Em     G       F#       Bm
Bana saldiriyorsan gözünün yaiina bakamam
Bm      G    F#
Adaleti sarmis
Bm      G    F#
Kumandali bir cinnet
Bm      G    F#            Bm      G    F#
Vahietini gördüm korkmadim hasar yok iminde
D                            B
Maske takmadan üstüme gelmek zor muydu
D                            A  F#
Adi olmayanlarin seside yok mu

Not:hepsi bareli

Söyleyen : Mor ve Ötesi - Bu gitar akoru 2829 kez okundu

+ Çareler Çaresiz ( 81968 )
+ Bu Kez Anladim ( 66703 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52639 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Ankara ( 46056 )