Serseri - Mor ve Ötesi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Serseri - Mor ve Ötesi

Em           F      Em
Uzagindaydim düierken
        F       G   Em
Nasil bilirsen öyle ol
Em           F      G
Kabusum oldun çok oldun
       F           Em
iyi ki yarina yoksun

Em               F                   Em   )
Düiledim kayboldum, konuitum ziyan oldum  )
                F        G           Em   )
Eskinin huzurunda el pençe divan durdum   )nakarat
                F                       G )
Ah devrimim benim nedir senden çektiiim   )
         F                  Em            )
Sen gelmediN ama ben deiiitim             )

Em              F      Em
Hayat ne boi ne anlamsiz
        F      G      Em
Neye benzerdi reklamsiz
 Em            F      G
Ortaiim oldun çok oldun
      F           Em
iyiki yarina yoksun
-nakarat-
  Em                                        F
Aldim verdim ben seni yendim kaçtin sattin bei
Em
Paraya sattin

     G       Em
Aila, aila geçer

Söyleyen : Mor ve Ötesi - Bu gitar akoru 2701 kez okundu