Rüya - Mor ve Ötesi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Rüya - Mor ve Ötesi

 F            G            F7maj 
 Something is burning in my head
 F          G                   F7maj 
 Restless days and nights, they never end
 F            G            F      E7   
 With every word unspoken I fade away
 F                       G                  F            E7
 Thought that's not your fault, it's me who has no excuse

 F7maj         G            F7maj 
 My dream has gone and i'm undone x2

 F               G         F              E7 
 Each time i see your eyes i just feel guilty
 F             G                F7maj              
 Of loving you this way -though i'm not hopless yet-
 F             G             F7maj    
 My soul is shadowed by your magic smile
 F               G            F7maj     
 I tried so hard to reach you but i failed

 F7maj         G            F7maj 
 My dream has gone and i'm undone x3
 F7maj         G            F7maj 
 My dream has gone ...

 F7maj

e|---|---|---|		
 |-o-|---|---|		
 |---|-o-|---|		
 |---|---|-o-|	
 |---|---|-o-|	
E|---|---|---|	

 E7

e|---|---|---|				
 |---|---|---|
 |-o-|---|---|				
 |---|---|---|
 |---|-o-|---|	
E|---|---|---|

Söyleyen : Mor ve Ötesi - Bu gitar akoru 1512 kez okundu

+ Çareler Çaresiz ( 81213 )
+ Bu Kez Anladim ( 66202 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52148 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48990 )
+ Zor ( 47053 )
+ Damla Damla ( 46098 )
+ Söz Vermiitin ( 45712 )
+ Ankara ( 45421 )
+ Git ( 41342 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40587 )