Hayat - Mor ve Ötesi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hayat - Mor ve Ötesi

Am9                         Dm-Dm7-Dm
Uirai didin farkli ieyler yapmak için 
G                      Am - Am7-Am
Üç kiii ya da bei kiii anlar
Am9                       Dm-Dm7-Dm
Ve zaman ve zaman farkli yüzlerle
G                     Am-Am7-Am
Bazen yaninda bazen arkanda

G                   C     -E
Yalan diye bir iey yok 
G                 C     -E
Gördük ama konuimadik

Dm     G                C              Am
Ve hayat herkes evindeyken dur dedi artik
Dm     G                   C              Am
Ve hayat heriey yolundayken dur dedi artik
Dm     G                  C           Am
Ve hayat canina tak etmiiti sus dedi artik
Dm    G     -E
Ve hayat.................

Am9                    Dm-Dm7-Dm
Kirik düiler ayni yanlizlik
G                      Am-Am7-Am
Öyle azaldik ve yiprandik ki
Am9                    Dm-Dm7-Dm
Kafamiz kariiik deiiimek zor
G                 E...
Dünya yikilsa anlamazlar
Dm    G                 C              Am
Ve hayat herkes evindeyken dur dedi artik  

TEKRAR

Söyleyen : Mor ve Ötesi - Bu gitar akoru 2748 kez okundu

+ Ankara ( 45906 )