Namus Belasi - Moiollar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Namus Belasi - Moiollar

E                        B          A   E   )
Düitüm mahpus damlarina öiüt veren bol olur ) 2

A          E        B           A    E     )
Toplasam o öiütleri burdan köye yol olur   ) 2

B                    A           E        )
Ana baba baci kardas dar günümde el olur  ) 2           

A         E            B          A    E   )
Namus belasina kardas döktüiümüz kan bizim ) 2 

E                         B        A    E   )
Hep bir halli Turhalliyiz biz bize benzeriz ) 2 

A            E          B          A  E     )
Yüz bin kere tövbe eder gene sarap içeriz   ) 2 

B                    A           E          )
At bizim avrat bizim silah bizim san bizim  ) 2 

A           E         B          A     E    )
Namus belasina kardas yatariz zindan bizim  ) 2 

E                       B         A     E   )
Kiz gelinim suna boylum doyamadan biz bize  ) 2 

A          E          B         A     E    ) 
Besmeleyle yüzün açip oturmadan diz dize   ) 2 

B                      A            E      )
Almii götürmüiler seni çökertmiiler issiza ) 2 

A         E           B          A     E   )
Namus belasina kardai kiydiiimiz can bizim ) 2 

E                        B         A   E   )
Aiam kurban beyim kurban hallarimi eyledim ) 2 

A            E            B           A    E   )
Ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim ) 2 

B                     A        E        )
Kir kalemi kes cezami yaiamayi neyleyim ) 2 

A         E           B          A     E   )
Namus belasina kardas verdiiimiz can bizim ) 2

Söyleyen : Moiollar, Cem Karaca, Kurban, Murat Göiebakan - Bu gitar akoru 2958 kez okundu

Moiollar şarkıları

+ Airi Daii Efsanesi
+ Airidaii Efsanesi
+ Alageyik Destani
+ Biriey Yapmali
+ Issizliiin Ortasinda
+ Madimak
+ Namus Belasi

+ Çareler Çaresiz ( 81123 )
+ Bu Kez Anladim ( 66121 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52086 )
+ Ankara ( 45349 )