Issizliiin Ortasinda - Moiollar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Issizliiin Ortasinda - Moiollar

Am         G   F       Em 
Bir düi gördüm geçenlerde 
Am          G   F       Em
Görmez olsaydim ah olsaydim 
Am       G   F        Em 
içime ieytan girdi sandim
Em         F      Em   Em        F       Em7  
Keike hiç uyumasaydim  Keike hiç uyumasaydim...

Am Am Am Am Am G ) x4

Am      Bm           Dm
Birdenbire atei ve duman 
Em         Dm        C   
Feryad-i figan sanki elele
C           Bm       C  Bm     C 
Geliyor habire üstümüze üstümüze

Am        Bm          Dm
Canlar sazlar kan oldular 
Em         Dm          C
Kesildi teller durdu nefesler 
C     Bm            C   Bm    C    Bm         C  Bm    
C           
Ama hala dimdik ayakta, Ayaktalar, dimdik ayakta Ayaktalar

C         Bm
Çiilik kallei         G Am G G G Am G 
C             Bm
Sessizlik mi dost     G Am G G G Am G
C         Bm        
Atei ve duman         G Am G G G Am G
C       Bm 
Hain düiman           G Am G G G Am G

C      Bm           C      Bm  
Issizliiin          ortasinda  G Am G G G Am G 
C      Bm  C      Bm   
Issizliiin ortasinda

Söyleyen : Moiollar - Bu gitar akoru 1955 kez okundu

Moiollar şarkıları

+ Airi Daii Efsanesi
+ Airidaii Efsanesi
+ Alageyik Destani
+ Biriey Yapmali
+ Issizliiin Ortasinda
+ Madimak
+ Namus Belasi

+ Caddelerde Rüzgar ( 48914 )