Alageyik Destani - Moiollar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Alageyik Destani - Moiollar

Am                       G     Am   E  Am
Ben de gidem bir geyigin avina ah aman aman

Dm                  C     G      Am  E    Am   C   Am
Geyik de beni çekti kendi dagina ah aman aman, dagina

Am                    G       Am   E   Am
Ben giderken kayabasi kar idi ah aman aman

Dm                   C   G     Am  E    Am   C  Am
Yel vurdu da iklim iklim eridi ah aman aman, eridi

Am                     G     Am  E   Am
Tövbeler tövbesi geyik avina ah aman aman

Dm                  C      G             Am   E  Am     C    Am
Siz gidin kardesler kaldim kaya basinda  aman aman

C            Am
Kayalar basinda

Söyleyen : Moiollar - Bu gitar akoru 2221 kez okundu

Moiollar şarkıları

+ Airi Daii Efsanesi
+ Airidaii Efsanesi
+ Alageyik Destani
+ Biriey Yapmali
+ Issizliiin Ortasinda
+ Madimak
+ Namus Belasi

+ Çareler Çaresiz ( 81979 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49612 )
+ Zor ( 47611 )