Tello - Modern Folk Üçlüsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tello - Modern Folk Üçlüsü

Am G    C         E7 Am          )
Dagda çinar agaci tello          ) 2

     G   C Am        E7 Am       )
Çift gezeri  kibaci tello        ) 2

   G    C         E7 Am          )
Bü-yügü he lemele tello          ) 2

   G    C  Am       E7 Am        )
Kü-çügü can  ilaci tello         ) 2

    G    C            E7 Am       )
Hop telo can telo can tello       ) 2

   G     C Am          E7 Am      )
Yaktin beni  suna can tello       ) 2

   G    C             E7 Am       )
Su-da balik yan gider tello       ) 2

   G    C  Am           E7 Am     )
Aç-ma yaram  kan gider tello      ) 2

   G    C            E7 Am        )
Bu-na tabip neylesin tello        ) 2

   G      C  Am           E7 Am   )
E -cel gelmis  can gider tello    ) 2

    G    C            E7 Am       )
Hop telo can telo can tello       ) 2

   G     C  Am          E7 Am     )
Yaktin beni    suna can tello     ) 2

   G   C          E7 Am           )
Ar-paçayin kenari tello           ) 2

   G     C  Am        E7 Am       )
Yandi söndü    feneri tello       ) 2

    G     C          E7 Am        )
Ben bu derdi çekemem tello        ) 2

   G      C   Am      E7 Am       )
Bögrü çek yag-ri yari tello       ) 2

    G    C            E7 Am       )
Hop telo can telo can tello       ) 2

   G     C  Am          E7 Am     )
Yaktin beni    suna can tello     ) 2

Söyleyen : Modern Folk Üçlüsü - Bu gitar akoru 1898 kez okundu

Modern Folk Üçlüsü şarkıları

+ Ali Paia Aiiti
+ Bugün Ayin Üçüdür
+ Deriko
+ Gökte Yildiz Ay misuni
+ iu Güzele Bir Bakin
+ Kiz Sen Geldin Çerkes'ten
+ Leblebi
+ Sarhos Oglan
+ Sari Kiz
+ Senden Bana Yar olmaz
+ Tello

+ Çareler Çaresiz ( 81525 )
+ Bu Kez Anladim ( 66438 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49252 )
+ Zor ( 47292 )
+ Damla Damla ( 46412 )
+ Söz Vermiitin ( 45976 )
+ Ankara ( 45684 )
+ Git ( 41587 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40881 )