Kiz Sen Geldin Çerkes'ten - Modern Folk Üçlüsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kiz Sen Geldin Çerkes'ten - Modern Folk Üçlüsü

    Am                    )
Kiz sen geldin çerkesten  )
Dm    Am     E     Am     ) 2
Pek güzelsin herkesten    )

Am      Dm     G    C     )
Farkin  yoktur billahi    )
Dm      Am    E     Am    ) 2
Lepiska saçli çerkesten   )

Am          Dm        G     C   )
Annen baban iste bunu bilmezler ) 2

Dm       Am      E     Am A7   )
Kiz seni beylere vermezler     )
Dm       Am      E     Am      ) 2
Kiz seni beylere vermezler     )

Am          E    Am
Gel gidelim Çamlica'ya
Am    G     C     E
Buu - uu    gece
Dm       Am
Gün dogmadan a canim
Dm        G    C
Seviselim gizlice
Dm       E
Gün dogmadan a canim
Dm        E    Am
Seviselim gizlice

Am    E      Am        )
Bülbüllerin  efganini  )
Dm         G    C      ) 2
Dinleyelim yanyana     )

Am      Dm
Kumru gibi a canim
Am        G   C    E
Seviselim can cana
Am      E
Kumru gibi a canim
Dm        E   Am
Seviselim can cana

Söyleyen : Modern Folk Üçlüsü - Bu gitar akoru 1703 kez okundu

Modern Folk Üçlüsü şarkıları

+ Ali Paia Aiiti
+ Bugün Ayin Üçüdür
+ Deriko
+ Gökte Yildiz Ay misuni
+ iu Güzele Bir Bakin
+ Kiz Sen Geldin Çerkes'ten
+ Leblebi
+ Sarhos Oglan
+ Sari Kiz
+ Senden Bana Yar olmaz
+ Tello

+ Çareler Çaresiz ( 81894 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49546 )