Gökte Yildiz Ay misuni - Modern Folk Üçlüsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gökte Yildiz Ay misuni - Modern Folk Üçlüsü

G                        )
Gökte yildiz ay misun da )
Am        Em             ) 2
Kemençeme yay misun      )

Am         Em            )
Alsam seni elime         )
Am         Em            ) 2
Baksam çalayi misun      )

G                        )
Kemençeme tel misun da   )
Am        Em             ) 2
Derdimi biley misun      )

Am        Em             )
Haydi gidelum desem      )
Am        Em             ) 2
Benimle gelir misun      )

G                        )
Kemençe sesi misun da    )
Am         Em            ) 2
Peri misun cin misun     )

Am       Em              )
Çok bakaysun baga da     )
Am       Em              ) 2
Beni yiyecek misun       )

G                        )
Gül olsak çubuk olsak da )
Am        Em             ) 2
Kemençeme yay olsak      )

Am          Em           )
Sarsak birbirimizi       )
Am         Em            ) 2
Bir sene ayrilmasak      )

Söyleyen : Modern Folk Üçlüsü - Bu gitar akoru 1681 kez okundu

Modern Folk Üçlüsü şarkıları

+ Ali Paia Aiiti
+ Bugün Ayin Üçüdür
+ Deriko
+ Gökte Yildiz Ay misuni
+ iu Güzele Bir Bakin
+ Kiz Sen Geldin Çerkes'ten
+ Leblebi
+ Sarhos Oglan
+ Sari Kiz
+ Senden Bana Yar olmaz
+ Tello

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52344 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46365 )
+ Söz Vermiitin ( 45944 )