Bugün Ayin Üçüdür - Modern Folk Üçlüsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bugün Ayin Üçüdür - Modern Folk Üçlüsü

Am     C           Dm             G       (Am)
Bugün ayin üçüdür, de gülüm nanay yar da ninay  
Dm       Am          Dm           Am
Girme bostan içidir, yar girme bostan içidir

G                     G
Dudaklari bal sekeri, dudaklari bal sekeri
Dm     Am          Dm         Am
Dili badem içidir, yar dili badem içidir  

C
Kiz belin incedir oy ince
C
Leblerin goncadir oy gonca
Dm          Am
Kiz belin incedir ince
Dm          Am
Leblerin goncadir gonca

Am     C           Dm             G       (Am)
Bugün ayin onudur, de gülüm nanay yar da ninay 
Dm      Am          Dm          Am
Yükü bugday unudur, yar yükü bugday unudur

G                    G
Evliye gönül verme,  evliye gönül verme        
Dm    Am          Dm        Am
Eve gider unutur, yar eve gider unutur

C
Kiz belin incedir oy ince
C
Leblerin goncadir oy gonca
Dm          Am
Kiz belin incedir ince
            Am
Leblerin goncadir gonca

Söyleyen : Modern Folk Üçlüsü - Bu gitar akoru 1779 kez okundu

Modern Folk Üçlüsü şarkıları

+ Ali Paia Aiiti
+ Bugün Ayin Üçüdür
+ Deriko
+ Gökte Yildiz Ay misuni
+ iu Güzele Bir Bakin
+ Kiz Sen Geldin Çerkes'ten
+ Leblebi
+ Sarhos Oglan
+ Sari Kiz
+ Senden Bana Yar olmaz
+ Tello

+ Zor ( 47430 )