Sen Asli'dan Da Güzelsin - Mithat Körler - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Asli'dan Da Güzelsin - Mithat Körler

Am         F
Güzel sana bir sözüm var
Dm        F           E
Beni bir yol dinler misin
Am          F
Beni çölden çöle sürdün
Dm        F            E
Sen leyla dan da güzelsin

E       Am
Ailiyorum için için             (
F        Dm            E        (
Beklerim yar gelmez niçin       (
Am          F                   (    nakarat
Kerem yandi asli için           (
Dm       F            E         (
Sen asli dan da güzelsin        (

Am         F
Sana aiik oluverdim
Dm         F            E
Sen aik nedir bilmez misin
Am           F
Ferhat gibi dailar deldim
Dm        F           E
Sen iirinden de güzelsin

Nakarat

Am         F
Ozan oldum sevdim sonsuz
Dm     F           E
Yüreiimde bir heyecan
Am         F
Sazim bile sustu sensiz
Dm        F            E
Yar kaçma gel bana ceylan

Söyleyen : Mithat Körler - Bu gitar akoru 2322 kez okundu

Mithat Körler şarkıları

+ Gitme
+ Güneiimi Kaybettim
+ Sen Asli'dan Da Güzelsin

+ Zor ( 47211 )
+ Damla Damla ( 46291 )
+ Söz Vermiitin ( 45879 )