Erenköy - Mirkelam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Erenköy - Mirkelam

Em
Bir gitar sesi duyduiumda
Bm
Hatirlarim ben seni
Am
Senle birlikte
      Em Fm
O boi evde
Em                    Bm
Anlamli yuvarlanmalar halinin üstünde
Am
O hali uçururmui meier
          Em Fm
Gökyüzüne bizi

Em
Önünden geçtim dün o evin
Bm
Erenköy'de hani
Am                       Em       Fm
Büyütmeye çaliitiiimiz o çiçek solmui
Em
Dolaitim bütüm odalarini
Bm
Aradim boiuna sesi
Am
Uzandim yine o haliya
Em   Fm
Uçursun diye beni
Em                      Bm
Çaliimiyor yaiamiyor ki sensizken hiçbiriey
Am                      Em Fm
Sanki illede istiyorlar seni
Em                     Bm
Çalamadim bak o gitari uçtu o melodi
Am                            Em Fm
Ellerimde çiçekler gözlerimde hüzün
Em
Önünden...

Söyleyen : Mirkelam - Bu gitar akoru 1914 kez okundu

Mirkelam şarkıları

+ Ah Bir Joker
+ Ahu Gözlüm
+ Aikim Aikim
+ Asuman
+ Erenköy
+ Hatiralar
+ Her Gece
+ istanbul'da
+ Joker
+ Sevgi Tanecikleri
+ Tavla
+ Unutulmaz

+ Ankara ( 45906 )