Asuman - Mirkelam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Asuman - Mirkelam

Girii
   Em         D#m
E  -7    7  -7~6  -7      -
B  -8    8  -8~7  -8      -
G  -9    9  -9~8  -9      -
D  -9    9  -9~8  -9      -
A  -7    7  -7~6  -7      -
E  -7    7  -7~6  -7      -

Iste bu kapi
Iste bu sapi
Daha nasil olur ki askin ispati
Kartal ve pendik
Gittik gittik geldik
Bakisinca o ahu gözlerle

Em            C7
Yüzüme bakmadin
B              Em
Farketmedin bile
Am
Üzüldüm çok
G                          bareli basarsaniz daha güzel
Oluyor 
Çöktüm ama
A
Derler ya
A       B7        C
Kivril fakat kirilma

A5
Ne kadar ayip
Ne yaptin asuman
Kalbimi kirdin
             A5-a5-a5
Yap bi pansuman

Em      C
        Gitme
               B7
Ask silahini bir gün çekince

Ya hamle yap
C
Ya elini kaldir
                Em
Dönüp sakin gitme

Em
Ne kadar ayip      )
C                  )
Ne yaptin asuman   ) burasi yanlii olabilir tam emin
Deiilim derinden çalarsaniz uyuyor :p
Em                 )
Kalbimi kirdin     )

Söyleyen : Mirkelam - Bu gitar akoru 2255 kez okundu

Mirkelam şarkıları

+ Ah Bir Joker
+ Ahu Gözlüm
+ Aikim Aikim
+ Asuman
+ Erenköy
+ Hatiralar
+ Her Gece
+ istanbul'da
+ Joker
+ Sevgi Tanecikleri
+ Tavla
+ Unutulmaz

+ Çareler Çaresiz ( 81690 )
+ Bu Kez Anladim ( 66536 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49372 )
+ Zor ( 47372 )
+ Git ( 41686 )