Yaratmak Dert Deiil Tanri için - Meyan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaratmak Dert Deiil Tanri için - Meyan

Grup meyan

Yaratmak dert deiil tanri için

Em                  F     G
Kalbimde bir sanci kaldi, kaldi
Em    C            F      G       Em
Çikar kopsun yüreiimden at bir yere
Em                  F     G
Kalbimde bir sanci kaldi, kaldi
Em    C            F      G       Em
Çikar kopsun yüreiimden at bir yere

Am-bm-C                F
Kendimden kopmui neyleyim
C                        F      F-em-dm
Acimaz ki benim bedenim
Dm                     F
Elinden olsun son nefesim
Dm         G          F     Em
Yaratmak dert deiil tanri için
F         G      F     Em
Sen iste ölürüm senin için

Em                F          G
Gölgeni biraktim arkamdan geldi
Em    C            F        G       Em
Benim her ieyim senmiisin sana anlattim

Am-bm-C                F
Kendimden kopmui neyleyim
C                        F      F-em-dm
Acimaz ki benim bedenim
Dm                     F
Elinden olsun son nefesim
Dm         G          F     Em
Yaratmak dert deiil tanri için
F         G      F     Em
Sen iste ölürüm senin için

Söyleyen : Meyan - Bu gitar akoru 2541 kez okundu

Meyan şarkıları

+ Beni Birakirsan
+ Ellerim Bomboi
+ Gözün Mü Kaldi Hayatimda
+ Yaratmak Dert Deiil Tanri için