Beni Birakirsan - Meyan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Birakirsan - Meyan

Beni birakirsan   - meyan

Am                    E
Seninde yillarin gün olsun
Am                    E
Günler vursun yüzüne dert olsun
C                  Am            E        Am
izler biraksin kalbine sebep yokken can alsin
Am                    E
Gözyailarin iehre sel olsun
Am                    E
Acilar kolay ölmek zor olsun
C                       Am            E       Am
Aiklar durulsun her gece dudaklar sana har olsun

Dm                  Am
Geçer bu yar geçer deme
Dm                        Am
ihanetin adi sensin tadi bende
Dm                      Am
Kariitim bak aika senle yine
Dm                        Am
Sarildin sen benden baika herkese

Dm                              Am
Son hecen gibi sevdiklerin tek olsun
Dm                            Am
Son rüyamda aikin adi petek olsun

Söyleyen : Meyan - Bu gitar akoru 1818 kez okundu

Meyan şarkıları

+ Beni Birakirsan
+ Ellerim Bomboi
+ Gözün Mü Kaldi Hayatimda
+ Yaratmak Dert Deiil Tanri için