Aik Halinde - Metin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Halinde - Metin

Em                Am            Em
Ask Halinde gecsin bu fani ömrüm         2X
Am            G                 Em
Hülyali bir Serhos kadar bulutlu         2X
Em                   Am            Em
Ben ben miyim degilmi suali olmasin      2X
Am             G
Kendi Sokaklarinda kiblesiz yolcu        2X 

Em                Am           Em
Bir ayaz kursunda Tenim duyayim          2X
Am              G                 Em  
Kör olsun karanlik cefrimi bileyim       2X
Em                   Am           Em
Bir senlik Bahcesinde oyun düzeyim       2X
Am              G                 Em
dewru dewran icinde mihmandar yolcu      2X

Söyleyen : Metin - Bu gitar akoru 1834 kez okundu

Metin şarkıları

+ Aik Halinde
+ Bir Masal Kuiu
+ Deniz Koydum Adini
+ Eskici
+ Kaybolan Kentin Eskicisi
+ Yapma
+ Yetii

+ Çareler Çaresiz ( 81129 )
+ Bu Kez Anladim ( 66124 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52089 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48920 )
+ Git ( 41277 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40512 )