Denge Dile Min - Mehmet Atli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Denge Dile Min - Mehmet Atli

Am          Dm  Am           E
Ci ji duré te çi li néziké te
 Am          Dm Am          E
,Nagihe dilé te dengé dilémin

Am       E       Am
Carek were carek were
E                Am               G   F       E
Mévanemin be ev dilé ku ji bo te, disewite bibine
Am                 E
Cerek beje carek Béje
Am               E
Te ji hez kir, carek beéje
Am                    G
Héviyam'm nema dil çilmisi
F                  E
Bo min bes E carek Béje

Am           Dm
Ne bawer im ne héetidar
 Am               E   Am              Dm
Dilsikesti tengezar, bi vi hali sil derbas bun, ne
Am                   E
Parsek im ne bendewar

Am               E
Carek were carek were
E                    Am       G   F           E
Mévanemin be ev dilé ku ji bo te, disewite bibine
Am               E
Cerek beje carek Béje
Am                  E
Te ji hez kir, carek beéje
Am                 G
Héviyam'm nema dil çilmisi
F                  E
Bo min bes E carek Béje

Söyleyen : Mehmet Atli - Bu gitar akoru 1974 kez okundu

Mehmet Atli şarkıları

+ Denge Dile Min

+ Söz Vermiitin ( 45981 )