Feryadi isyanim - Mazlum Çimen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Feryadi isyanim - Mazlum Çimen

Em
Mem nelere gark olmadi zinin ateii için
D                     C       D    C-bm
Ferhat daii delmedimi iirinin düiü için
Em                                       D
Kusur ise her saniye her yerde seni anmak
D                      C        D    C-bm
Mecnun azmi yemin etti leylanin baii için

Em
Gözlerinin dokunduiu her mekan memleketim
D                     C       D    C-bm
Baki verde uzamasin gurbetin esaretin
Em
Ahmet arif hasretinden prangalar eskitmii
D                     C       D    C-bm
Beni böyle eskitense prangali hasretin

Em
Sana yine sana yandim nesimi ile dün gece
D                     C       D    C-bm
Gözlerinle yüzüleyim bend olayim hallaca
Em
Öyle hüküm duyurmuilar tanrilar divaninda
D                          C       D C-bm
Ha ben sana yollanmiiim ha muhammet miraca

Em
Cümle cihan güzellerin yüzlerine ben örsün
D                C     D         C-bm
Gözlerin balyozu oldu içerimdeki örsün
Em
Ruhumdaki firtinalar merihi usandirir
D                     C        D     C-bm
Nuh'a haber eyleyinde gelsinde tufan görsün

Söyleyen : Mazlum Çimen - Bu gitar akoru 4748 kez okundu

Mazlum Çimen şarkıları

+ Feryadi isyanim

+ Caddelerde Rüzgar ( 49257 )
+ Zor ( 47300 )
+ Damla Damla ( 46422 )
+ Söz Vermiitin ( 45980 )
+ Ankara ( 45688 )