Yapma - Mazhar Alanson - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yapma - Mazhar Alanson

C               Bm	
Yikildi gönül saraylarim 
C#m                 F#m
Darginim haberin var mii 
G#m            A              E
Söylediiim sözler felsefe sanildi 
A        Am                E
Aiiiim dedim neiter yarasiydi 

C    Db7dim G            Em
Yapma 	    bunu bana yapma 
Am             D              G G7
Bir haber gönder bari de ki boiuna 

C   Db7dim G            Em
Yapma      bunu bana  yapma 

Am              D  Bb7       C
Her gün her dakika beraberiz ya 

(Melodi)
C///  Bm///	
C#m///  F#m///
G#m/// A/// E///
A///  Am///  E///

C   Db7dim G            Em
Yapma 	   bunu bana yapma 
Am             D              G G7
Bir haber gönder bari de ki boiuna 
C   Db7dim G            Em
Yapma      bunu bana  yapma 
Am              D  Bb7       Em
Her gün her dakika beraberiz ya 

C               Bm	
Yan yana yabanci olunca 
C#m        F#m
Kirdim gönlünü 
G#m         A              E
Laf olsun diye koklamam gülü 
A         Am                E
Desinler diye dinlemem bülbülü 

(Melodi)
C /  Db7dim /  Bm ///
Am /     D /      G / G7
C / Db7dim / Bm ///
Am /    D /  Bb7 /  C /

C               Bm	
Neler beklerken hayattan 
C#m                 F#m
Kovuldun aikin kovanindan 
G#m            A            E
Ari toplarken bali çiçek çiçek 
A          Am                       E
Senin ruhundan hergün biriey eksilecek

Söyleyen : Mazhar Alanson - Bu gitar akoru 1847 kez okundu

Mazhar Alanson şarkıları

+ Ah Bu Ben
+ Benim Hala Umudum Var
+ Bir Bilsen
+ Bir Sonsuz Yaimur Yaisa
+ Bu Ne Biçim Hikaye Böyle
+ Dünya Bu Dünya
+ Günler Günlerin Ardindan
+ Hamak
+ Heriey Çok Güzel Olacak
+ Hüznün Kuilari
+ Ne Dersiniz
+ Ne Dersinizi
+ Psikopat
+ Yapma