Heriey Çok Güzel Olacak - Mazhar Alanson - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Heriey Çok Güzel Olacak - Mazhar Alanson

Em                  Am   
Bir zamanlar firtinalar estirirdim 
Em                  Am  
Eskisi gibi deiilim iimdi deiiitim
Em             Am 
Kumarim yoktur kavga etmem
Em
Her gece barlara gitmem
D          Em
Ne bileyim ben 
D             Em
Ah ne bileyim ben

Em                 Am
Bir kui kanatlanir iu gönlümden
Em                Am
Çirpinir çirpinir da uçamaz
Em             Am
Gene bir davet çikarsa senden 
Em
Dönerim bilirsin aiiiim 
D           Em  
Aiiklar kaçamaz
D           Em 
Aiiklar kaçamaz

Am
insan olmak yetmez
G
Yetmiyor zaten 
C        
Süpermen süpermen 
D
Olmak lazim bazen
G                Em
Nasil da yeniden aiik oldum ben 
G                 Em
Bu sevda bambaika avare eden
D
Ne bileyim ben

Em               Am
iimdi benim adim ne olur ne olmaz
Em                  Am
Bu iiler artik bana inan ki koymaz
Em                  Am
Birinde az muhabbet birinde naz
Em
Sende ne var bende biraz
D          Em
Ne bileyim ben
D             Em
Ah ne bileyim ben

*

Söyleyen : Mazhar Alanson - Bu gitar akoru 2301 kez okundu

Mazhar Alanson şarkıları

+ Ah Bu Ben
+ Benim Hala Umudum Var
+ Bir Bilsen
+ Bir Sonsuz Yaimur Yaisa
+ Bu Ne Biçim Hikaye Böyle
+ Dünya Bu Dünya
+ Günler Günlerin Ardindan
+ Hamak
+ Heriey Çok Güzel Olacak
+ Hüznün Kuilari
+ Ne Dersiniz
+ Ne Dersinizi
+ Psikopat
+ Yapma

+ Çareler Çaresiz ( 81549 )
+ Bu Kez Anladim ( 66454 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49267 )
+ Ankara ( 45699 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40896 )