Hamak - Mazhar Alanson - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hamak - Mazhar Alanson

Am          G
Benim halim iite böyle
Am         G
Söyle bana ne oluyor
Am         G
iarkilarda zaten öyle
Em          Am
Kolay kolay gelmiyor
Am        G
Bir tuhaf bunalim bu
Am   G
Egom ailar
Am           G     Em     Am
Bilirim beyhudedir bu itiraflar
Am           Em        G          Am
Duvarlardaki slogonlar reklamlara dönüitü
Am         Em
Randumanli gitmiyor iiler
Am      G           C              Em       G        Am
Eskiden olduiu gibi iu garip halim sonunda buralara benzedi
C                   G
C
Ne yapsam ne yapsam bir hamak alip sallansam
C             Am         G             C
Kurtulurmuyum bunalimdan hamakta sallansam

Ne kadar entresan
Am           G
Benim halim iite böyle
Am         G
Söyle bana ne oluyor
Am         G
iarkilarda zaten öyle
Em          Am
Kolay kolay gelmiyor
Am               G
Sanki bir ieyler olmuyor
Em          Am
Tam ieklini almiyor
Am         Em
Randumanli gitmiyor iiler
Am      G           Em             C       G        Am
Eskiden olduiu gibi iu garip halim sonunda buralara benzedi

Söyleyen : Mazhar Alanson - Bu gitar akoru 2078 kez okundu

Mazhar Alanson şarkıları

+ Ah Bu Ben
+ Benim Hala Umudum Var
+ Bir Bilsen
+ Bir Sonsuz Yaimur Yaisa
+ Bu Ne Biçim Hikaye Böyle
+ Dünya Bu Dünya
+ Günler Günlerin Ardindan
+ Hamak
+ Heriey Çok Güzel Olacak
+ Hüznün Kuilari
+ Ne Dersiniz
+ Ne Dersinizi
+ Psikopat
+ Yapma