Günler Günlerin Ardindan - Mazhar Alanson - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Günler Günlerin Ardindan - Mazhar Alanson

Am        G          Dm
Günler günlerin ardindan
Am       G            Am
Seni unutmak mecburiyetindeyim
G          Dm
Seni sevmeler cumhuriyetinde
G              Dm
Gözyaslarin, gözyaslarim
Dm               Am
Kafiye olsun diye degil

     Am          C        Dm            Am
   ( Özleye özleye kavustuk birbirimize
 A ( G           Am         G           Am
   ( Birbirimize vitaminler moraller verdik
   ( G            Am      G             Am
   ( Içimizdeki seytanlara zülfikarlarla saldirdik
   ( C           G              Am
   ( Gözyaslarimizi bitti mi sandin

Am             G       Dm
Günler günlerin ardindan
Am       G            Am
Seni unutmak mecburiyetindeyim
G          Dm
Seni sevmeler cumhuriyetinde
Dm              G          Dm
Senin dullugun, benim kullugum
Dm               Am
Kafiye olsun diye degil

Söyleyen : Mazhar Alanson - Bu gitar akoru 1807 kez okundu

Mazhar Alanson şarkıları

+ Ah Bu Ben
+ Benim Hala Umudum Var
+ Bir Bilsen
+ Bir Sonsuz Yaimur Yaisa
+ Bu Ne Biçim Hikaye Böyle
+ Dünya Bu Dünya
+ Günler Günlerin Ardindan
+ Hamak
+ Heriey Çok Güzel Olacak
+ Hüznün Kuilari
+ Ne Dersiniz
+ Ne Dersinizi
+ Psikopat
+ Yapma

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Ankara ( 46050 )