Bir Sonsuz Yaimur Yaisa - Mazhar Alanson - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Sonsuz Yaimur Yaisa - Mazhar Alanson

Dm                                    
Bir sonsuz yagmur yagsa 
Gm         C           F (Gm  C)
Mutlulukla islansa dunya
Dm                              
Odalar uzgun durmasa 
Gm          C            F (Gm  C)
Ayriliga kapanmasa kapilar
F       Am         Gm               C
Hep yaniti yasaklanmis sorular sordular
F      Am         Gm                 C
O masal ulkesinin kapilarini zorladilar
F        Am       Gm                C
Cikip gelse anilardan o gencecik ermisler 
Gm          C         Am              F    (Gm  C)
Savrulup da gittiler kac kez ruzgar ruzgar
F        Am       Gm                C
Utancindan gunden gune kibarlasan su aclik
Gm          C         Am              F    (Gm  C)
Bir gun olsun gelip de aralarina katilmadi

Söyleyen : Mazhar Alanson - Bu gitar akoru 1901 kez okundu

Mazhar Alanson şarkıları

+ Ah Bu Ben
+ Benim Hala Umudum Var
+ Bir Bilsen
+ Bir Sonsuz Yaimur Yaisa
+ Bu Ne Biçim Hikaye Böyle
+ Dünya Bu Dünya
+ Günler Günlerin Ardindan
+ Hamak
+ Heriey Çok Güzel Olacak
+ Hüznün Kuilari
+ Ne Dersiniz
+ Ne Dersinizi
+ Psikopat
+ Yapma

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52340 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46362 )
+ Söz Vermiitin ( 45942 )
+ Ankara ( 45655 )
+ Git ( 41560 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40834 )