Çektir Git - Mavi Sakal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çektir Git - Mavi Sakal

E
Eier beni sevmiyorsan
A
Çekti çekti çek çektir git
E
Burdan biktim diyorsan
A
Çekti çekti çek çektir git
E
Bir kere daha denemiyorsan
A
Çekti çekti çek çektir git
E
Al fotokopini çektir git
A
Çekti çekti çek çektir git

( Solo )

Eier eilenmiyorsan
Çekti çekti çek çektir git
Eier bira içmiyorsan
Çekti çekti çek çektir git
Ödevlerini yapiyorsan
Çekti çekti çek çektir git
Yarinini düiünüyorsan
Çekti çekti çek çektir git

E
Böyle alem olmaz
A
Böyle bai bulunmaz
E
Böyle adam olunmaz
A
Böyle yol bulunmaz

( Solo )

Yerlere tükürüyorsan
Çekti çekti çek çektir git
Teiekkür etmiyorsan
Çekti çekti çek çektir git
Ben ailamam diyorsan
Çekti çekti çek çektir git
Onu bunu iunu istiyorsan
Çekti çekti çek çektir git

( Solo )

Eier beni istemiyorsan
Senden biktim diyorsan
Beni böyle kabul etmessen
Seni seviyorum demessen
Çekti çekti çek çektir git

Söyleyen : Mavi Sakal - Bu gitar akoru 3237 kez okundu

Mavi Sakal şarkıları

+ Al Beni
+ Bailadim Yürümeye
+ Balta
+ Ben Kimleyim
+ Çektir Git
+ Geç
+ Günler
+ Gönlümde
+ iaikin
+ iki Yol
+ iki Yol Orjinal
+ Kan Kokusu
+ Manyak
+ Zaman Zaman

+ Çareler Çaresiz ( 81824 )
+ Bu Kez Anladim ( 66629 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52546 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49498 )
+ Zor ( 47500 )
+ Damla Damla ( 46692 )
+ Söz Vermiitin ( 46170 )
+ Ankara ( 45918 )
+ Git ( 41795 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41158 )