Raptiye Rap Rap - Manga - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Raptiye Rap Rap - Manga

Raptiye rap rap  manga

G5                           G#5     B5  C5
Hanimini hüppen dezigi banna rap rap
G5                           G#5     B5  C5
Tefeile kayyui illede kitmir rap rap
G5                                   G#5     B5  C5
Alavere dalavere kim ala da kim vere rap rap
G5                                   G#5     B5  C5
Köieleri möieleri dön baba dönelim rap rap
G5                                   G#5     B5  C5
Raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap
G5                                   G#5     B5  C5
N'aber nitekin gene geldi iapka rap rap

G5    A#5    G#5
Ben sana hayran
G5    A#5    G#5
Sen cama tirman
C5        A#5      G#5      G5
Yok içmeye bir iiie bile ayran
C5        A#5      G#5      G5
Nene gerek senin taht-i revan

Maaila girtlak girtlak girtlaia rap rap
Bir kitap okuyor bakin iu çatlaia rap rap
Liberal miberal mali kap götür al rap rap
Eriyor liralar mark kap dolar al rap rap
Bul bir kaialot toriiini iilet rap rap
Bir koy üç al üçünüde beilet rap rap
Raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap
N'aber nitekin gene geldi iapka rap rap

Ben sana hayran
Sen cama tirman
Yok içmeye bir iiie bile ayran
Nene gerek senin taht-i revan

G5  G#5   A5    A#5  C5
iarkiyi burda yasaklasakta mi saklasak
Oh george
iarkiyi yoksa yasaklasakta mi saklasak
Oh george

C5        A#5      G#5      G5
Yok içmeye bir iiie bile ayran
C5        A#5      G#5      G5
Nene gerek senin taht-i revan

Söyleyen : Manga - Bu gitar akoru 2578 kez okundu

Manga şarkıları

+ Bir Kadin Çizeceksin
+ Dursun Zaman
+ Raptiye Rap Rap