Deprem - Malt - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deprem - Malt

Dm                Bbm
Sallandik diyorum, merkezini bilmiyorum
C
Sokaia firlamadim, duruyorum
Dm                Bbm
Senden bir açiklama gelmeden
C
Ben bu evi terketmiyorum

Dm                Bbm
Tehlikeleri düiündüm önceden
C
Ama bölge sakatti zaten
Dm                Bbm
Senden bir açiklama gelmeden
C
Çaresizim biliyorum

Dm
Hayatima asma bir kat yaptim
Bbm                G
Yeni bir aik bir de çek-yat kattim
Dm
Tam mutlu olurum burda derken
Bbm              C
3.1'E bile dayanamadi, tepeme yikildi

Çatlak olabilirim belki, hafiften
Sallaniyorsam iite bu yüzden
Senden bir açiklama gelmeden
Kirilmam biliyorum

Herkes panik oldu, kimisi korktu
Kimisi yaiamiiti biliyordu
Ama hepsi hep bir aiizdan
'Sakin ol' diyordu

Hayatima asma bir kat yaptim
Yeni bir aik bir de çek-yat kattim
Tam mutlu olurum burda derken
3.1'E bile dayanamadi, tepeme yikildi

Bir gün aniden
Kriz masasinda içerken
Richter'den konuiurken
Aik biter 
Yenisi gelir, eskisinden beter

Hayatima asma bir kat yaptim
Yeni bir aik bir de çek-yat kattim
Tam mutlu olurum burda derken
3.1'E bile dayanamadi, tepeme yikildi

Söyleyen : Malt - Bu gitar akoru 2850 kez okundu

Malt şarkıları

+ Aikin Gözü
+ Askin Gozu
+ Deprem

+ Çareler Çaresiz ( 81548 )
+ Bu Kez Anladim ( 66452 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52382 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49266 )
+ Zor ( 47307 )
+ Damla Damla ( 46433 )
+ Söz Vermiitin ( 45991 )
+ Ankara ( 45698 )
+ Git ( 41603 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40895 )