Gül Senin Tenin - Mahsun Kirmizigül - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gül Senin Tenin - Mahsun Kirmizigül

Em                           F
Gül senin tenin bende güller içinde kafesteyim
Am                  G        F       Em     F-em
Vatanim senin yanin bende senin kölenim

Em                 F
Defalarca denedim olmuyor aikim
F                     G  F     Em
Ne yaptiysam ben seni unutamadim
Em                      F
Bir söz var ya diyorsun gel ayrilalim
F                      G     F      Em
Ben senden vazgeçemem isteme yok hakkin

Am
Söyle aikim senden uzak
G
Ne fark eder nefes almak
F                        Em
Unutulmak inan bana yok olmak

Am
Söyle aikim senden uzak
G
Ne fark eder nefes almak
Dm
Vazgeçtim her ieyden bak
Am            G          F     Em    F-em
Bir canim var o da senin olsun ah

Em                           F
Gül senin tenin bende güller içinde kafesteyim
Am                  G        F       Em     F-em
Vatanim senin yanin bende senin kölenim

Akorlarin hepsini bareli basarsaniz cok daha güzel olur ya
Da 7. perdeye kapo takip Dm-C-Bb-am kalibiyla çalabilirsiniz

Söyleyen : Mahsun Kirmizigül - Bu gitar akoru 2027 kez okundu

Mahsun Kirmizigül şarkıları

+ Gül Senin Tenin
+ Ninni
+ Yikilmadim