Yaz Tatili - M.F.Ö. - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaz Tatili - M.F.Ö.

C       G   F           C
Yaz tatili, paranin katili  ) x2

C       Am
Biraz serinlemeye
Dm     G
Kafami dinlemeye
C       F       C    G
Giderim ben tatile
C          Am
Elli bini, yüz bini
Dm        G
Bikinisi, bluzu
C          F
Pantolonu, mayosu
G       C
Para kalmaz

C       G   F           C
Yaz tatili, paranin katili  ) x2

Am
Bu iapka enfes
G
iu eteklik harika
F                 G     Dm
ipekli, çok güzel ah bu ial
F                 C
Papeller eridikçe eridi
F             C
Dilim damaiim kurudu
F
Bei yüz bini versene
G
Milyonlari versene

C       F   G           C
Yaz tatili, paranin katili  ) x2

Am
Mayomuzu giyelim
G
Lokantaya gidelim
F              G     Dm
Yedikçe kaziii eilenelim
F             G
On bei günlük dinlenme
F            G
Birkaç kadeh demlenme
F
iarabi da kebabi da
G
Kol gibi kaziii da

C       F   G           C
Yaz tatili, paranin katili  ) x2

Söyleyen : M.F.Ö. - Bu gitar akoru 12410 kez okundu

M.F.Ö. şarkıları

+ Ele Güne Karii
+ Mazeretim Var
+ Para Gelince Aika

+ Caddelerde Rüzgar ( 48841 )
+ Git ( 41200 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40394 )