Zalim - Levent Yüksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Zalim - Levent Yüksel

Em            D                      Em
Ten beyaz saç kizil güller kahkahasinda bülbüller
           D                    Em
Kirpigi kapkara tüller ben o afete vuruldum
G           Am          D             G
Göz degil nakis mübarek bendeki ask degil ibadet
          Am         D               G        Em
Elleri sevdi nihayet ben ebedi saadetten kovuldum

          D                      Em
Gölgemi aldim yanima vurdum hasretin yoluna
             D                      Em
Benzedim bahtsiz Mecnun'a yüce mevlaya sigindim
                   D
Seyret perisan halimi bende aksam olmakta
   Em                  D
Dostlar seyrelmis beyhude lafla vakit dolmakta

Am               D
Avare oldum serseri oldum terki diyarda
Em
Zalim senin Allah'in yok mu
                    D
Yarin gözü yüksekte benim bir kuru askim var
Em                   D
Düsmanlarim nispette be hey kara vicdanli yar
Am                   D
Yagdi saçlarima genç yasimda lapa lapa kar
Em
Zalim senin Allah'in yok

TEKRAR

Söyleyen : Levent Yüksel - Bu gitar akoru 6697 kez okundu

Levent Yüksel şarkıları

+ Ayrilmam
+ Beni Birakin
+ Bu Aikin Katili Sensin
+ Bu Gece Son
+ Dedikodu
+ Güneiin Battiii Sahilde
+ Hayat Zaten Zor
+ Hep Seveceiim
+ istanbul
+ Kadinim
+ Karaaiaç
+ Med Cezir
+ Mutsuzsun
+ Nankör Güzel
+ Sultanim
+ Tuana
+ Yeter Ki Onursuz Olmasin Aik