Tuana - Levent Yüksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tuana - Levent Yüksel

     A-9,A#                              C#(-9)
     Tuana  dallarina  karlar  yaiiyor  tuana 
       D                              Ab(-9)
     Ay yüreiine ayaz vururda sen üiürsün oralarda
     Fmaj7         E,G
     Uyan artik uyan   kara gülüm zaman yok
     D                 C#(-9)
     Kara gülüm mekan yok

SOLO F#m,Bm7/Bm7/A,C#,C#m7,Bm7,C#(-9)

     F#m7                          E7
     Tut asirlik umutlarla acilarla 
     D                                 C#(-9)
     Tut birakma peiimi hayatin ateiini gel
     F#m7
     Ah akip gider oyun akip gider
                    E7
     Devam eder hayat
       D                                    C#(-9)
     Ah uyanda gel tuana yüreiim kanailiyor gel
     F#m7
     Sana söz yine baharlar gelecek
     E7
     Sana söz iiik sönmeyecek
     D
     Ölüm yok ki tuana uyan
                  C#(-9)
     iimdi yaianacak 
     F#m7
     Sana söz yine baharlar gelecek
     E7
     Sana söz iiik sönmeyecek
     Bbm  C#(-9)  Bbm   C#(-9)  Bbm   C#(-9)  Bbm   C#(-9)
     Söz   söz    söz    söz    söz    söz    söz    söz

SOLO F#m7,Bm7/Bm7/A,C#,C#m7,Bm7,C#(-9)

TEKRAR

Söyleyen : Levent Yüksel - Bu gitar akoru 5734 kez okundu

Levent Yüksel şarkıları

+ Ayrilmam
+ Beni Birakin
+ Bu Aikin Katili Sensin
+ Bu Gece Son
+ Dedikodu
+ Güneiin Battiii Sahilde
+ Hayat Zaten Zor
+ Hep Seveceiim
+ istanbul
+ Kadinim
+ Karaaiaç
+ Med Cezir
+ Mutsuzsun
+ Nankör Güzel
+ Sultanim
+ Tuana
+ Yeter Ki Onursuz Olmasin Aik

+ Çareler Çaresiz ( 81525 )
+ Bu Kez Anladim ( 66438 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49252 )
+ Zor ( 47292 )
+ Damla Damla ( 46412 )
+ Söz Vermiitin ( 45976 )
+ Ankara ( 45684 )
+ Git ( 41587 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40881 )