istanbul - Levent Yüksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

istanbul - Levent Yüksel

NC     Em     D
Saçlarini dagitir rüzgar
      Em       D
Yeditepe üzerinden
      Am       Em         Bm     F#
Hatiralar, tarihin küllerini savurur
        Bm           A        G
Kadin gibi, kisrak gibi sarilayim
             D
Gel ince beline
        C             D      Bm
Yarim Istanbul gel öpeyim gerdanindan

Em C Am Em B7 Em

NC     Em         D
Tüketilmis yasanmamis
      Em       D           Am
Hediyelik hayatlar ah bu evler,
       Em          Bm        F#
Pencereler, bu kapilar, sokaklar
        Bm          A
Hüzün gibi sevinç gibi,
       G        D
Eskitilmis zamanlar
        C             D      Bm
Yarim Istanbul gel öpeyim gerdanindan

Em C Am Em B7 Em

NC    Em      D          Em     D
Minareler uzanmis gökyüzüne bagirir
        Am         Em
Kara sevdan nerelerden
      Bm     F#
Yüregimi çagirir
      Bm         A         G          D
Dua gibi, büyü gibi ezberledim hasretini
        C             D      Bm
Yarim Istanbul gel öpeyim gerdanindan

Söyleyen : Levent Yüksel - Bu gitar akoru 2410 kez okundu

Levent Yüksel şarkıları

+ Ayrilmam
+ Beni Birakin
+ Bu Aikin Katili Sensin
+ Bu Gece Son
+ Dedikodu
+ Güneiin Battiii Sahilde
+ Hayat Zaten Zor
+ Hep Seveceiim
+ istanbul
+ Kadinim
+ Karaaiaç
+ Med Cezir
+ Mutsuzsun
+ Nankör Güzel
+ Sultanim
+ Tuana
+ Yeter Ki Onursuz Olmasin Aik