Güneiin Battiii Sahilde - Levent Yüksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Güneiin Battiii Sahilde - Levent Yüksel

Dm              C
Bu sarki senin için
Dm                   C
söz verdigim günler için
G           Am
zamani durdurup
    C     E        Am
yeniden benim olman için

Dm               C
Belki seversin diye
Dm               C
Belki dinlersin diye
Dm          c       G         Am                
Belki döneriz eski günlere seninle

    C        E      Am
Günesin battigi sahilde (2x)

Am           G       F
Askin bitmez benim için
Am           G       F 
Kalbimde var hala yerin
Am         G          F
Ne olursun dön gel bana
Am           G       F
Dön gel aski benle yasa

    C        E       Am
Günesin battigi sahilde (2x)

Söyleyen : Levent Yüksel, Burak Bora - Bu gitar akoru 1445 kez okundu

Levent Yüksel şarkıları

+ Ayrilmam
+ Beni Birakin
+ Bu Aikin Katili Sensin
+ Bu Gece Son
+ Dedikodu
+ Güneiin Battiii Sahilde
+ Hayat Zaten Zor
+ Hep Seveceiim
+ istanbul
+ Kadinim
+ Karaaiaç
+ Med Cezir
+ Mutsuzsun
+ Nankör Güzel
+ Sultanim
+ Tuana
+ Yeter Ki Onursuz Olmasin Aik

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52638 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49605 )
+ Zor ( 47607 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46260 )