Bu Gece Son - Levent Yüksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Gece Son - Levent Yüksel

Girii: G  Cadd9/G  G  Cadd9/G  
       G        Em7  Am7  Cadd9/D
       G  Cadd9/G  G  Cadd9/G
       G  D/F#  Em7  Am7  Cadd9/D

        G            Bm                        )
Bu gece son biraz sonra                        )
        Am7*               G/D                 )
Bu kapidan son kez çikip yine kendimi          )
   G         Bm                                ) 
Vuracaiim yollara                              )
      Am7*              G/D                    ) A
Kimbilir kaç kere islanacak yüzüm              )
   G              Bm                           )
Elimi tut düiman olma                          )
     Am7*            G/D         G6/B   -Am7   )
Ne olur parça parça olmasin içimiz             )

Em7**            Bm                   ) 
Mutlu ol iyi bak kendine              )
    Am7              D   Em7          )
Ne olur gözüm arkada kalmasin         )
 Am7              Bm      E7  Am7     )
Uzun uzun seneler var önünde          ) Nx2
           D#dim                      )
Gün gelir sevgilim                    )
      G          D#dim                )
Aciya aliiirsin aliiirsin             )

Tekrar A

Nakarat

Bu gece son........

*En alt tel SOL basilacak
**ilk nota LA teli üzerinde Mi olacak iekilde bareli 
çalinacak

Söyleyen : Levent Yüksel, Barii Kömürcüoilu - Bu gitar akoru 3700 kez okundu

Levent Yüksel şarkıları

+ Ayrilmam
+ Beni Birakin
+ Bu Aikin Katili Sensin
+ Bu Gece Son
+ Dedikodu
+ Güneiin Battiii Sahilde
+ Hayat Zaten Zor
+ Hep Seveceiim
+ istanbul
+ Kadinim
+ Karaaiaç
+ Med Cezir
+ Mutsuzsun
+ Nankör Güzel
+ Sultanim
+ Tuana
+ Yeter Ki Onursuz Olmasin Aik

+ Damla Damla ( 45966 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40490 )