Bu Aikin Katili Sensin - Levent Yüksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Aikin Katili Sensin - Levent Yüksel

Am
Dur dedim, döndün
                      Em
Seni yolda gördüiüm o gün ne güzel gündü
Am
Öyle büyük sevdim ki
                    Em
Yürek böyle karli daii ilk kez gördü
Am                                   Em
Dalmiiim gözlerine, uyumuium sözlerinle

Yazik, kisa sürdü
Em
Bu aikin katili sensin
                       Am
Teslim ol, suçlusu sensin
Dm                     G
Bir sen var senin içinde
F                       Em
Hem biçak, hem yara sensin

Söyleyen : Levent Yüksel - Bu gitar akoru 2312 kez okundu

Levent Yüksel şarkıları

+ Ayrilmam
+ Beni Birakin
+ Bu Aikin Katili Sensin
+ Bu Gece Son
+ Dedikodu
+ Güneiin Battiii Sahilde
+ Hayat Zaten Zor
+ Hep Seveceiim
+ istanbul
+ Kadinim
+ Karaaiaç
+ Med Cezir
+ Mutsuzsun
+ Nankör Güzel
+ Sultanim
+ Tuana
+ Yeter Ki Onursuz Olmasin Aik

+ Çareler Çaresiz ( 81754 )
+ Bu Kez Anladim ( 66572 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52501 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49425 )
+ Zor ( 47431 )
+ Damla Damla ( 46608 )
+ Söz Vermiitin ( 46108 )
+ Ankara ( 45851 )
+ Git ( 41733 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41074 )