Beni Birakin - Levent Yüksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Birakin - Levent Yüksel

Em
Yüreiim sokaklarda eskiyen tailar gibi
Duruyorum duruyorum
iniyor perde perde gecenin koyu rengi
Korkuyorum korkuyorum

  (       Am        F          G          Em
  ( Sustu haykiran iehir son kuilar havalandi
  (      F                     Em
  ( Oysa ben seni seni bekliyorum
  (      Am         F        G           Em
A ( Eksildi ömrümüzden kimbilir kaçinci gün
  (      F                         Dm
  ( Oysa ben seni seni seni seni hala
  (       Em
  ( Seviyorum seviyorum

         Am                )
Beni birakin beni birakin  )
         Bm             Em )
Beni birakin bu caddelerde )    2
         Am                )
Beni birakin beni birakin  )
         Em                )
Yikilan eski meyhanelerde  )

TEKRAR A

Söyleyen : Levent Yüksel - Bu gitar akoru 4051 kez okundu

Levent Yüksel şarkıları

+ Ayrilmam
+ Beni Birakin
+ Bu Aikin Katili Sensin
+ Bu Gece Son
+ Dedikodu
+ Güneiin Battiii Sahilde
+ Hayat Zaten Zor
+ Hep Seveceiim
+ istanbul
+ Kadinim
+ Karaaiaç
+ Med Cezir
+ Mutsuzsun
+ Nankör Güzel
+ Sultanim
+ Tuana
+ Yeter Ki Onursuz Olmasin Aik

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52341 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46363 )
+ Söz Vermiitin ( 45943 )