Ayrilmam - Levent Yüksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayrilmam - Levent Yüksel

Capo 3.perde

Am           Bm7b5 E  Am
Sona ermekte gün yine seninle
  Em7       Dm7       Am    Bm7b5 E
Akiamlar böyledir hep sessiz
  Am          Bm7b5 E      Am
Eiyalar baika yerde ben bir yerde
   Em7         Dm7
Gölgen dolaiir gibi sanki peiimde

 Dm   Dm/c Dm/b Dm/f   E
Iiiklari yakin nedir bu his
                  E7           Am  Bm7b5 E
Yokluiunda sen ne varsa sen bu evde

Am                   Dm7
Ayrilmam sarilirim hayallere
E7                  Am      Bm7b5 E
Ayrilmam seviiirim özleminle
Am                   Dm7
Ayrilmam sarilirim hayallere
E7                  Am      Bm7b5 E
Ayrilmam seviiirim özleminle

Am          Bm7b5 E Am
Hava aiir sikintida sokaklar
   Em7       Dm7       Am   Bm7b5 E
Sensin kaldirimlardaki bu iz
 Am           Bm7b5 E    Am
Aliimaya çaliitikça öfke gibi
   Em7     Dm7
Hasret büyüyor kalbimde sessiz sessiz

 Dm   Dm/c Dm/b Dm/f   E
Iiiklari yakin nedir bu his
                  E7           Am  Bm7b5 E
Yokluiunda sen ne varsa sen bu evde

Am                   Dm7
Ayrilmam sarilirim hayallere
E7                  Am      Bm7b5 E
Ayrilmam seviiirim özleminle
Am                   Dm7
Ayrilmam sarilirim hayallere
E7                  Am      Bm7b5 E
Ayrilmam seviiirim özleminle

Söyleyen : Levent Yüksel - Bu gitar akoru 4068 kez okundu

Levent Yüksel şarkıları

+ Ayrilmam
+ Beni Birakin
+ Bu Aikin Katili Sensin
+ Bu Gece Son
+ Dedikodu
+ Güneiin Battiii Sahilde
+ Hayat Zaten Zor
+ Hep Seveceiim
+ istanbul
+ Kadinim
+ Karaaiaç
+ Med Cezir
+ Mutsuzsun
+ Nankör Güzel
+ Sultanim
+ Tuana
+ Yeter Ki Onursuz Olmasin Aik

+ Çareler Çaresiz ( 81747 )
+ Zor ( 47427 )
+ Damla Damla ( 46604 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41731 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )